Vreeken Bouvardia

Vreeken Bouvardia is met vier generaties kwekersbloed een echt familiebedrijf en toonaangevende teler van Bouvardia. Met onze jarenlange ervaring, kennis en gedrevenheid produceren wij het gehele jaar door betrouwbare Bouvardia’s, die dagelijks vanaf drie locaties naar onze tevreden klanten gaan.
Eind 2015 wordt de kwekerij uitgebreid naar 5 hectare. Vanaf begin 2016 leveren wij dan 6 verschillende soorten, zoveel mogelijk duurzaam geteelde Bouvardia.

Herkomst

De Bouvardia is afkomstig uit de subtropische gebieden van Noord- en Midden-Amerika. De meeste soorten zijn in Mexico te vinden. De Bouvardia is een zogenaamde korte dag plant. De bloem ontwikkelt zich bij minder dan 12 uur licht. Met aanpassen van de daglengte door verduisteren en belichten is er het hele jaar door een regelmatige productie.

Long-Lasting Quality

Onze Bouvardia’s worden traditioneel, als struik geteeld. Op deze manier kunnen de planten rustig groeien en alle energie gebruiken voor het maken van een stevige steel en mooie, grote bloemschermen.
Wij zijn trots op onze Bouvardia’s en doen er alles aan om de kwaliteit optimaal te houden. Vreeken Bouvardia onderscheidt zich met topkwaliteit Bouvardia’s met uitstekende houdbaarheid en betrouwbare service. Onafhankelijke vaastesten bewijzen zelfs een houdbaarheid van 14 dagen. De tweewekelijkse testresultaten kunt u bij ons opvragen.

Duurzaam & Innovatief

Vreeken Bouvardia is aangesloten bij het Milieu Project Sierteelt en MPS A gekwalificeerd. We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische gewasbescherming en hergebruiken het water dat aan de planten wordt gegeven, dat is beter voor het milieu.
Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe, duurzame ontwikkelingen die toepasbaar zijn in onze kwekerij.

Aanbod van deze kweker

Bouvardia