Vlasveld

Bloemkwekerij Vlasveld Groentechnieken of in het kort VGT is met 4 kwekerijen sinds 1984 in Boskoop gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in het telen van Skimmia Rubella bloemen, Hydrangea bloemen in 5 soorten, Hypericum bessen in twee soorten en Coniferen groen voor de kerst in een 30 soorten. Waar wij naar streven is dat we een kwaliteit leveren die U verwacht van ons. Naast het leveren van een vers en goede kwaliteit streven wij er ook naar om een maximale levensduur op de vaas te leveren.

Een goed voorbeeld hiervan is onze Hydrangea macr. Magical Revolution en per juli 2015 Hydrangea macr. Magical Triumpf ( bloedrood doorgekleurd en zeer harde bloemen met zeer lange houdbaarheid). Deze twee soorten gaan als verse en doorgekleurde bloem wel makkelijk zo’n 3 tot vier weken mee op de vaas. Onze Skimmia Rubella bloemen is door een aparte manier van opkweken zeer zwaar en lang van steel en bloem en bloemkleur, en doordat deze zo mooi heeft kunnen groeien is de houdbaarheid ook toegenomen tot zo’n 3 weken. Ook de uniformiteit van onze producten door alles op sorteermachines te sorteren heeft bij ons een hoge prioriteit die u als koper verwacht.

Ons coniferengroen assortiment bestaat uit wel 30 soorten die wij selectief oogsten. Per soort bepalen wij wat de juiste lengte is voor u als gebruiker. Tevens maken wij alles schoon voordat het in zakken gaat wat de houdbaarheid van het groen ten goede komt. Wij verpakken al ons kerstgroen In een plastic zak. Als u dit in de schaduw of donkere koelcel beneden de 4 graden bewaard, gaat dit echt MAANDEN mee, dit t.o.v. conifeer wat op water in een emmer staat wat ‘slechts’ weken mee gaat.

Als Boskoops bedrijf zitten wij tussen de veilingen in en zijn dagelijks meerdere transporten naar welke veiling in Nederland dan ook mogelijk. VGT is u ook graag van dienst.

Bloemkwekerij Vlasveld is MPS-A gecertificeerd

Aanbod van deze kweker

Kransen