Special Orchids

Special Orchids is een familiebedrijf dat al jaren tot de top behoort in de kleurrijke wereld van snij-Cymbidiums. Dagelijks komt er van de kwekerij uit Bergschenhoek een diversiteit aan verse bloemen die met passie gekweekt wordt. Cymbidiums van een kwaliteit waar u als klant blind op kunt vertrouwen, want alleen de beste en zwaarste bloemen zijn voor Special Orchids goed genoeg. En daar doen de broers John en Wim Bos met plezier nog een schepje bovenop. U kunt namelijk niet alleen rekenen op topkwaliteit, maar ook op onze service op maat.

De samenstelling van ons assortiment verandert continu. Zo blijven we u altijd verrassen met de mooiste soorten. Ook denken wij graag met u mee over acties en bieden we de Cymbidiums aan op lengte, kleur en in een mix verpakking. Stel gerust uw eigen mix samen, net wat past bij het seizoen of de feestdag die aanstaande is.

Onze snij-Cymbidiums worden – speciaal voor u – met de grootst mogelijke zorg gekweekt. Iedere dag staan de kwaliteit en verzorging van de bloemen bij onze medewerkers centraal. Zo verkoopt u Cymbidiums van topkwaliteit én bent u er zeker van dat uw klant lang van de bloemen geniet.

Special Care. Special Service. Special Orchids.

Aanbod van deze kweker

Cymbidium