Porcella Rosa

Porcella Rosa is een moderne en vooruitstrevende rozenkwekerij in Berkel en Rodenrijs.

Ferry en Jeroen Brabander zijn van huis uit opgegroeid met de teelt van sierbloemen. Nadat de chrysantenkwekerij verkocht werd aan de provincie hebben zij er voor gekozen om over te stappen op de teelt van rozen.

Hiervoor werd een bedrijf gebouwd in een nieuw tuinbouwgebied in de Noordpolder in Berkel en Rodenrijs. Met de modernste technieken voorhanden werd er gestart met de teelt van Passion rozen.

Al snel waren de rozen zeer geliefd bij inkopers en klanten door hun kleur, verwerkbaarheid, houdbaarheid en kwaliteit. In deze periode heeft De Singel zijn goede reputatie opgebouwd.

In 2010 is de overstap gemaakt naar een nieuwe rozensoort, de Miss Piggy+. Later in datzelfde jaar is daar ook de All4Love+ bijgekomen.

In 2015 is het bedrijf overgegaan in Porcella Rosa, maar de vertrouwde handelsnaam De Singel is nog blijven bestaan tot 2018.

Deze rozen worden exclusief geteeld door Porcella Rosa waardoor u bij een bestelling van een van deze twee soorten gegarandeerd Porcella Rosa kwaliteit heeft!

Aanbod van deze kweker

Roos