Montana lisianthus

Sterk Vernieuwend Elegant Sfeervol Puur

Al ruim 20 jaar is Montana Lisianthus gespecialiseerd in het telen van deze bijzondere snijbloem: Lisianthus, die toen nog Eustoma genoemd werd. De jaarrondkwekerij staat aan de rand van Poeldijk, in de glazenstad van Nederland: het Westland. Dichtbij daar waar het allemaal gebeurd in de tuinbouw wereld. Corine en Frank van Holst hebben echt kwekersbloed, beide zijn ze immers opgegroeid op een kwekerij en hebben zij een agrarische opleiding gevolgd. Telen is hun passie.

De tijd heeft echter niet stilgestaan: In de 21e eeuw komt er heel wat bij kijken om een mooie bos Lisianthus op de markt te brengen. In een wereld van veel aanbod moet je toch iets bijzonders leveren om een klant blij te maken. Corine en Frank zijn daar constant mee bezig, om zo met veel succes jaarrond, continue, zeer hoge kwaliteit te leveren.

Alles is er op gericht om de bloemen een lang vaasleven te geven. Dat begint met de rassenkeuze, Montana kiest alleen sterke rassen Lisianthus, die stevige takken en een lange houdbaarheid hebben. Rosita is daarvoor op dit moment de beste keuze en Montana was ook de eerste, die de keuze voor dit ras maakte. Het spreekt voor zich, dat de hele kwekerij er op gericht is om optimaal sterke takken te produceren. Zo worden de planten altijd een stuk ruimer gepoot dan wat gebruikelijk is, om vollere takken te krijgen en wordt er volop gebruik gemaakt van een zeer hoog belichtingsniveau.

Aanbod van deze kweker

Lisianthus