Mediaverdi

Kwekerij Mediaverdi vof is een familie bedrijf dat al vier generaties lang actief is in de trekheesterteelt en anjerteelt.

Wij beschikken over 3.000m2 kasoppervlakte en 10.000m2 buitenoppervlakte. In de periode van januari t/m april produceren we Viburnum opulus ‘Roseum’ (sneeuwbal) en van augustus t/m oktober grootbloemige Anjers. De Viburnum opulus ‘Roseum’ telen wij in containers waardoor wij een exclusieve kwaliteit kunnen telen. De grootbloemige Anjers worden ieder jaar in mei opnieuw geplant. Dit houdt in dat we elk jaar oogsten van een jong gewas van een extra kwaliteit. Tevens kiezen we elk jaar voor een breed en deels vernieuwend en exclusief sortiment.

Onze bedrijfsfilosofie is het creëren van een kwaliteitsproduct dat klaar is voor verdere verwerking in de bloemisterij keten en waar de eindgebruiker (consument) van kan genieten. Al onze producten worden verhandeld via de veilingklokken (Klok 3 en 4) van Floraholland vestiging Aalsmeer en via FloraHolland connect. Via deze kanalen kunnen Bloemeninkopers, Exporteurs, Groothandelaren en Cash & Carry’s onze producten over de wereld verdelen.

Via onze deelname aan Milieu Project Sierteelt (MPS) kunnen wij u garanderen dat wij altijd voor een zo hoog mogelijke kwaliteit gaan met een zo laag mogelijke milieubelasting. Wij zijn dan ook al sinds het begin van de oprichting van MPS in het bezit van een A-status

Aanbod van deze kweker

Dianthus

Viburnum