J.C.M. Mulder

Kwekerij JCM Mulder is gespecialiseerd in de teelt van asparagus op 40.000 m2, in verschillende soorten snij-asparagus. Deze soorten zijn Asparagus Setaceus, Asparagus Densiflorus Meyers, Asparagus Falcatus, Asparagus Umbellatus en Asparagus Densiflorus Cwebe.

Kwekerij JCM Mulder heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de asparagusteelt en kan zich daarom met recht de ‘Specialist in Asparagus’ noemen. Het bedrijf is klein begonnen en uitgegroeid tot marktleider in de snij-asparagus sierteelt. Kwekerij JCM Mulder ligt centraal in het Westland (Honselersdijk), op steenworpafstand van Flora Holland Naaldwijk, en met de nabij gelegen snelwegen zeer goed bereikbaar voor snelle en verse levering.

Jaarrond zijn Asparagus Setaceus, Asparagus Densiflorus Meyers, Asparagus Falcatus, Asparagus Umbellatus en Asparagus Densiflorus Cwebe in hoge kwaliteit verkrijgbaar. Asparagus is het ideale product ter aanvulling van trouw- en rouwboeketten, maar geeft ook extra sier bij vele huishoudens in de vorm van een tafelboeket. Er zijn ook vele andere toepassingen van Asparagus. Zo wordt de Setaceus tijdens de kerstperiode in winterse kleuren geverfd.

Aanbod van deze kweker

Greens