Borst bloembollen

Het tulpenseizoen staat weer voor de deur !! ……………

Ook dit jaar zal Borst Bloembollen in Obdam op 16 hectare meer dan 100 oogstrelende soorten voor u kweken. Uitmuntende kwaliteit, een breed assortiment , een onderscheidende presentatie en in alle facetten de hoogste betrouwbaarheid zijn onder meer de sterke punten van Borst Bloembollen.

Passie voor bloemen en klanttevredenheid motiveren de firma Borst om de beste tulpen te kweken en zij delen de visie van G-Fresh, om de bloemen zo vers en zo snel mogelijk bij de eindklant af te leveren. Borst Bloembollen gaat verder, waar andere veilingaanvoerders ophouden en investeert veel geld om een zo lang mogelijk vaasleven te garanderen. In het seizoen 2011/2012 zal Borst Bloembollen als enige Nederlandse kweker gebruik maken van Chrysal BVB Plus, waardoor u hun tulpen nog meer zult waarderen.

Voordelen van Chrysal BVB Plus zijn:

  • Rechte stelen
  • Geen overmatige doorgroei.
  • Bossen blijven compact.
  • Blad blijft langer groen
  • 2 dagen langer houdbaar

Door deze extra investering zal Borst Bloemen zich nog verder onderscheiden en de voorsprong op andere kwekers verder uitbouwen. Wij zijn trots deze toonaangevende kweker tot de G-Fresh kwekers te mogen rekenen.

Tulpen van de firma Borst, uw garantie voor pure emotie !

Aanbod van deze kweker

Tulp