Arend Roses

Nederlandse kennis en kwaliteit sinds 1976
Arend Roses is al jarenlang een toonaangevende Nederlandse rozenkweker met een uitstekende reputatie. Nico van der Arend begon in 1976 onder de naam Rozenkwekerij Van der Arend in het Zuid-Hollandse Monster, uit pure liefde voor rozen. Na vier jaar is het bedrijf voortgezet in Maasdijk. Tegenwoordig worden Arend rozen gekweekt op elf hectare, verdeeld over twee locaties in het Westland. Arend Roses behoort tot de grotere rozenkwekerijen van Nederland.

Hoogste certificaten in milieuvriendelijk kweken
Als bedrijf investeert Arend Roses intensief in nieuwe technieken en in duurzaamheid, om een zo groen mogelijk product te kunnen leveren. Als een van de weinige kwekers mag Arend Roses de certificaten MPS GRASP, MPS GAP, MPS-SQ, MPS-Q . Dat wil zeggen dat het bedrijf transparant werkt, met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten. Er gaat niets boven mensen met verstand van rozen

Bij Arend Roses worden de nieuwste technieken gecombineerd met medewerkers die verstand van rozen hebben. Om een perfecte uniformiteit qua rijpheid van de bloemknop te creëren, worden de rozen zeven dagen per week, twee maal per dag geknipt. Dit is nog traditioneel handwerk. De rozen worden meteen op water gezet en staan binnen een half uur in de koeling. In de verwerkingsruimte voeren gespecialiseerde medewerkers op elke (!) roos een kwaliteitscontrole uit. Alleen rozen die aan de door ons opgestelde kwaliteitseisen voldoen, worden door de bosmachines gevoerd. Onze kwaliteitseisen liggen aanzienlijk hoger dan de eisen van de veilingen.

Aanbod van deze kweker

Roos